IlmastointihuoltoDieselautotAutolasitAkkuhuoltoJarruhuolto ja -korjauksetLisälämmittimien huoltoPakoputkihuoltoPelti- ja kolarivauriotVianetsintäValot
Bosch Car Service

Autopale Oy

Valikko

Kesärenkaat ja Talvirenkaat, Autopale Jyväskylä

Kesärenkaat ja Talvirenkaat

Autopalen Jyväskylän autohuolto on myös täyden palvelun rengasliike. Meiltä voit ostaa kesärenkaat ja talvirenkaat autoosi alle asennettuina. Vaihdamme ja korjaamme myös renkaita sekä tarvittaessa suuntamme autosi aurauskulmat. Lisäksi voit jättää renkaat meille säilytykseen rengashotelliimme. 

Hae uudet renkaat meiltä!

Renkaiden kunnon merkitystä liikenneturvallisuudelle ei kannata vähätellä. Esimerkiksi kuluneet kesärenkaat saattavat kasvattaa jarrutusmatkaa jopa 70 %. Renkaiden valinta ei kuitenkaan ole ainoastaan turvallisuuskysymys. Se, millaisilla renkailla ajat, vaikuttaa nimittäin myös auton sisätilojen äänitasoon ja ajomukavuuteen. Bosch Car Service -liikkeiden laaja ja laadukas merkkirengasvalikoima täyttää kaikki turvallisuus-, melu- ja ominaisuusvaatimukset. Meiltä saat niin kesä-, talvi- kuin kitkarenkaatkin. Yhteistyökumppaneiksemme ovat valikoituneet mm. Bridgestone, Continental, Good Year, Nokia ja Pirelli. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa mielellään oikeankokoisten ja -tyyppisten renkaiden valinnassa.

Milloin renkaat kannattaa vaihtaa uusiin?

Lain vaatima kesärenkaiden urasyvyys on vähintään 1,6 millimetriä. Talvirenkaissa urasyvyys ei saa alittaa 3 millimetriä. Renkaiden kumimassa kovettuu ajan mittaan, jolloin renkaan ominaisuudet voivat heikentyä. Se, miten kauan renkaita on säilytetty varastossa, vaikuttaa renkaiden käyttöikään. Jos kulumista ja ajettuja kilometrejä ei oteta huomioon, kesärenkaat kannattaa vaihtaa uusiin kahdeksan vuotta ja talvirenkaat neljä vuotta niiden valmistamisesta, mielellään jo aiemmin. Renkaan sivussa oleva nelinumeroinen DOT-merkintä ilmaisee renkaan valmistusviikon ja -vuoden. Jos sinulla on pienintäkään epäilystä autosi renkaiden kunnosta, tuo ne meille tarkastettavaksi!

Varaa aika jo tänään

Ota yhteyttä ja autamme sinua valitsemaan oikeat renkaat autoosi. Soita meille numeroon 040 7106310  tai lähetä sähköpostia osoitteeseen huolto@autopale.fi.

 

 

Autopale Oy - Bosch Car Service autokorjaamo