IlmastointihuoltoDieselautotAutolasitAkkuhuoltoJarruhuolto ja -korjauksetLisälämmittimien huoltoPakoputkihuoltoPelti- ja kolarivauriotVianetsintäValot
Bosch Car Service

Autopale Oy

Valikko

Vanteet ja vannemyynti, Autopale Jyväskylä

Vanteet

Autopalen Jyväskylän autohuolto on myös täyden palvelun rengasliike. Meiltä voit ostaa renkaat sekä vanteet autosi alle asennettuina. Asiakaspalvelijamme ovat asiantuntijoita vanneasioissa. Myymme uusimpia vannemalleja kaikilta isoilta valmistajilta.

Vanteen valitseminen

Uusien vanteiden ostossa pitää huomioida vanteiden mitat ja sopivuus automalliin. Vanteiden ET-mitan täytyy olla oikea, sillä se kertoon kuinka paljon vanteen keskipisteen sisä- tai ulkopuolella pyörännavan kiinnitys on. Väärän ulkoneman johdosta pyörä voi hangata lokasuojan ulkoreunaan tai jousiin/iskunvaimentimiin. Auton vanteen pulttijako tulee myös huomioida. Pulttijako kertoo pulttireikien määrän vanteessa ja pulttikehän halkaisijan. Pulttijako voi olla esimerkiksi 4x110, mikä tarkoittaa vanteessa olevan neljä pulttireikää ja pulttikehän halkaisija on 110 mm. 

Varaa aika jo tänään

Ota yhteyttä ja autamme sinua valitsemaan oikeat vanteet autoosi. Soita meille numeroon 040 7106310  tai lähetä sähköpostia osoitteeseen huolto@autopale.fi.

Autopale Oy - Bosch Car Service autokorjaamo