Autopale Oy

Nissan -huolto

Autopalen Jyväskylän autohuolto on erikoistunut Nissan -autojen huolto- ja korjaustoimenpiteisiin. Meillä on yli 50 vuoden kokemus Nissan -autojen huolloista. Autopale on autoalalla pitkään  toiminut valtuutettu merkkihuolto ja siten luotettava autosi huoltopaikaksi.

Korjaamohenkilökunnan ammattitaito ja osaaminen ovat huollossamme erinomaisella tasolla. Käyttämämme laitteet sekä työkalut ovat parhaita mahdollisia ja autoosi asennetaan vain alkuperäisiä tai vastaavia varaosia.

Tarvittaessa teemme autoosi myös kaikki ohjelmistopäivitykset. Ohjelmistopäivitykset vaikuttavat auton taloudellisuuteen, turvallisuuteen ja mukavuuteen. Mekaanikkomme ovat koulutettuja ja heidän ammattitaitoaan kehitetään jatkuvasti tuotekoulutuksilla.

Jos autosi kaipaa huoltoa tai korjausta, autamme mielellämme!

Korjaamme autostasi lähestulkoon vian kuin vian, riippumatta siitä, onko autossa bensiini- vai dieselmoottori. Tarvitseeko autosi huoltoa? Onko siinä peltivaurioita tai kiveniskemä lasissa? Olipa ongelma mikä tahansa, korjaamme autosi nopeasti ja luotettavasti. Kysy myös ilmastointikorjaus- ja huolto- sekä renkaanvaihtopalveluistamme!

Varaa aika jo tänään

Soita meille numeroon 040 7106310 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen huolto@autopale.fi, ja varaamme ajan autollesi!

Autopale Oy – Bosch Car Service autokorjaamo

Olemme korkealaatuinen Bosch Car Service korjaamo bensiini- , diesel- ja sähköautoihin. Boschin kouluttamat mekaanikkomme tekevät diagnoosit ja autosi elektroniikan tarkastuksen Boschin kehittyneellä testaustekniikalla. Käytämme Boschin alkuperäislaatuisia varaosia. Näin uuden autosi takuu säilyy samoin kuin merkkikorjaamossa. Tervetuloa Bosch Car Serviceen!